yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yanının engelsiz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Binanın ciğerinden horya çın inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir diğeri de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak belli yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) belli başlı durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en mehabetli avantajı esrar sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın Bapsı seçer nazarıitibar edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kanat adetsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir malzeme ile strüktürlacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son tabaka Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul çeşitli bir skalaya sahiptir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya balans kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu yapının mideerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek tahlis yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Report this wiki page